zondagmiddag 5 april ZOOM bunnik-UIT-dewereld

Wat gister onvoorstelbaar was,
is vandaag onwerkelijk
en zullen we morgen nooit meer vergeten
.

We zouden naar een tentoonstelling gaan, over mensen en deugen…dat kan niet.

Wat wel kan, is elkaar aankijken en virtueel ontmoeten, elkaar spreken. Ook over solidariteit en over of de meeste mensen nu inderdaad deugen. Maar vooral over hoe het met je is.

bUw: ZONDAGmiddag 16.00-17.30 in ZOOMsessie

Met een borrel (zelf voor zorgen).

Stuur ons een mailtje en je krijgt een uitnodiging met een instructie over hoe je kunt inchecken. Benodigdheden één van de drie onderstaande apparaten (in volgorde van gebruiksgemak)

 • 1. pc of laptop met webcam.
 • 2. tablet
 • 3. telefoon

Tot zondag

Peter en Marike

Hamsteren van solidariteit kun je nooit genoeg hebben

 

5 gedachten over “zondagmiddag 5 april ZOOM bunnik-UIT-dewereld

 1. Hoi Marike en Peter,

  Ik waardeer Bunnik-IN de-Wereld zeer, maar er UIT doe ik liever niet. Ben elke dag met kleinkinderen in de weer met telefoon /videobellen / voorlezen /liedjes zingen en vind het leuk maar erg vermoeiend. Discussie met elkaar lijkt voor mij eerlijk gezegd niet zo geschikt op afstand, hoezeer ik jullie initiatief ook waardeer.

  Overigens gaat het met mij wel goed, geen klachten, blijf veel thuis. Werkkamer uitgemest en berging beneden in ons appartement goed opgeruimd en schoon gemaakt, vier jaar ná verhuizing!! Nelleke heeft wel klachten van vermoeidheid en druk op de borst, met verhoging, geen hoge koorts gelukkig. We (en de huisarts) houden elkaar in de gaten en onze kinderen zijn super bezorgd, soms op het “irritante” af. Maar we blijven dagelijks dicht bij elkaar vanuit Hilversum, tussen Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

  Voor jullie is het natuurlijk ook heftig en online communiceren met Ierland. Heel veel sterkte met het (ook werkzame) leven en hopelijk toch in de zomer weer eens face to face contact.

  Liefs en groet,

  Paul

  • Ha Paul,
   Herkenbaar! De handigheid neemt toe maar de vierkante oogjes ook. Ik ehb meer contact met sommigen dan ik in andere tijden heb. Dat koesteren we dan maar. We hopen je snel te zien Na-Corona
   Hou je gezond
   Liefs Marike

 2. Dag Marieke, Ook al heb ik het boek van Rutger Bregman nog niet gelezen, ik wil graag aansluiten bij de Zoomsessie zondag. Als me dat technisch gezien lukt tenminste. Hartelijke groet, Diny

 3. Hoi Marieke en Peter

  Het kijkt mij een mooi idee om elkaar te ( ont ) moeten Ik wil graag meedoen als het mij lukt met jullie instructies.

  Ik werk op mijn lap top Mac Book Air. geen web Cam . Werkt waarschijnlijk niet Gerard heeft een tablet Mail adres is gerardenriky@gmail.com

  Hartelijke groet Riky

  >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.